Bekende folkmuzikanten treden op in ’t Speeltuygh

John Conolly en Rob van Sante TnGitaarwinkel ’t Speeltuygh haalt twee bekende folkmuzikanten naar Zwolle. John Connoly en Rob van Sante geven vrijdag 27 februari een optreden in de muziekwinkel aan de Vechtstraat 53 in Dieze-Centrum.

Het optreden begint om 20:30 uur en de entree bedraagt € 15,00 inclusief consumptie. Wegens het beperkte aantal plaatsen gelieve te reserveren via 06-53490666. Kijk voor meer informatie op de website van muziekwinkel ’t Speeltuygh.

John Conolly speelt gitaar en melodeon. Hij is bekend als de componist van bekende liederen als The Fiddler’s Green en The Trawling Trade. Ook zijn ‘the Widowmaker’ mag rekenen op internationale bijval. Hij heeft zijn door de visserij historie beïnvloede songs over de hele wereld uitgevoerd.

Rob van Sante en John Conolly

Rob van Sante en John Conolly

Rob van Sante is een veelgevraagd muzikant en producer. Hij werkte samen met onder meer Danny  Thompson, Jon Strong, Kate Rusby, Tom McConville. Rob maakte concertreizen over de hele wereld met de bekende schotse Battlefield Band en met Alan Reid, met wie hij al twee maal eerder in Zwolle voor een uitzinnig publiek optrad.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/02/22/bekende-folkmuzikanten-treden-op-in-t-speeltuygh/24247/