Hold Me, een voorstelling over verlangen naar nieuw!

The Young Ones TnDe nieuwste Young Ones voorstelling ‘Hold Me’ gaat zaterdag 14 maart in première. Hold Me is het resultaat van het project ‘Young Ones Master’ waarin dertien talentvolle spelers onder regie van Jeroen Kriek en Peer van den Berg in twintig weken tijd hebben toegewerkt naar een voorstelling.

Hold Me, een fysieke en beeldende voorstelling over verlangen naar nieuw! “Laten we alles vergeten en opnieuw beginnen, voordat ‘t straks echt te laat is, voordat de wereld straks aan gort is.” We weten niks, het enige dat we weten is dat we iets nieuws willen, iets anders, iets absurds, iets ANDERS!!!

Young Ones Master
Tijdens Young Ones Master heeft regisseur Jeroen Kriek met een groep van 13 ervaren spelers van 18 jaar en ouder in 20 weken toegewerkt naar een voorstelling. In de eerste fase van het project volgen zij verschillende verdiepende theater en speltrainingen. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de fysieke trainingen en meditaties, die zich richten op het bewustzijn en gebruik van het lichaam en wat het belang hiervan is tijdens het spelen. In het proces dat de spelers met elkaar doorlopen ontstaat uiteindelijk de basis voor een voorstelling, waaraan vanaf dat moment wordt gewerkt.

Het resultaat van deze editie van Young Ones Master is een bizarre en fysieke voorstelling. Regisseur Jeroen Kriek heeft hiervoor in de regie de samenwerking gezocht met collega regisseur & mimespeler Peer van den Berg.

Hold Me (14 maart 2015)

The Young Ones is het broeinest voor jong (theater)talent in Oost-Nederland, gevestigd in Theater Young Ones (voormalig St. Michaëlskerk) te Zwolle. Jonge talentvolle spelers en makers worden uitgedaagd en krijgen de ruimte om zichzelf en hun talent te ontwikkelen onder professionele begeleiding en coaching op gebied van podiumkunsten en multimedia.

The Young Ones richt zich op produceren van professionele voorstellingen en theaterprojecten met jongeren tussen de 10 en 26 jaar uit Oost-Nederland.

Kaarten reserveren en informatie
Kaarten à € 10,00 per persoon (incl. servicekosten) en zijn te koop via www.theateryoungones.nl of een half uur voor aanvang aan de kassa van het Young Ones Theater.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/03/02/hold-me-een-voorstelling-over-verlangen-naar-nieuw/24312/