Nieuwe naam voor Runnersworld

TN Veerman hardloop logoHans en Kevin Veerman, vader en zoon, zetten hun hardloopspeciaalzaak Runnersworld aan de Diezerkade 2 sinds 5 maart door onder de naam Hardloopspeciaalzaak Veerman.

In de afgelopen jaren bouwde de specialist op het gebied van hardloopkleding, schoenen en accessoires aan een trouwe schare klanten. Zo schrijft de Swollenear online. Mede dankzij de kennis en kunde, maar zeker ook de service. Als franchiser van Runnersworld waren de ondernemers echter gebonden aan een vast assortiment.

Hans Veerman: “Wij hebben nu meer vrijheid om zelf in te kopen, minder massaal en zijn dus nog meer gericht op de specifieke wensen van de klant dan voorheen.”

Dat betekent dat er in de zaak in Dieze-Centrum vaker wat meer aparte, onderscheidende kleding is te zien. De activiteiten die de twee organiseren in het kader van het hardlopen, gaan gewoon precies op dezelfde manier door. En voor nu is er nog tot zaterdag 14 maart 20% korting op alle hardloopschoenen.

Web ab 1

Meer informatie bij Hardloopspeciaalzaak Veerman via 038-4531794 of kijk op http://hardloopspeciaalzaakveerman.nl/ of Facebook.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/03/12/nieuwe-naam-voor-runnersworld/24391/