Stemmen kan op meerdere locaties in Diezerpoort

Verkiezingen 18 maart 2015 TnNog een kleine week en u mag naar de stembus voor de Waterschaps- en Provinciale Statenverkiezingen. Op woensdag 18 maart 2015 kunt niet alleen stemmen voor de leden van de Provinciale Staten van Overijssel, maar ook voor de verkiesbare leden van het algemeen bestuur van het Waterschap Groot Salland.

Om te stemmen heeft u twee stempassen en een identiteitsbewijs nodig. Bij deze verkiezingen mag u een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs gebruiken dat maximaal vijf jaar verlopen is. U kunt van 7:30 tot 21:00 uur stemmen in één van de zeventig stemlokalen binnen de gemeente Zwolle, in de wijk Diezerpoort zijn zes locaties ingericht als stemlokaal:

  • School Aquamarijn, Turfmarkt 5 Bagijneweide (nieuw)
  • Historisch Centrum Overijssel, Van Wevelinkhovenstraat Dieze-West
  • Woonzorgcentrum De Esdoorn, Esdoornstraat 7 Dieze-West
  • Dienstencentrum De Terp, Radewijnsstraat 1 Dieze-Oost
  • Muziekvereniging De Bazuin, Jupiterstraat 8A Dieze-Oost
  • Wijkcentrum de Vlasakkers, Vlasakkers 10 Indische Buurt

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over de kandidaten en een stemwijzer op www.overijsselkiest.nl (Provinciale Statenverkiezingen) en www.wgs.nl/verkiezingen (Waterschapsverkiezingen) of www.zwolle.nl/verkiezingen.

Stembureau in woonzorgcentrum De Esdoorn

Stembureau in woonzorgcentrum De Esdoorn

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/03/12/stemmen-kan-op-meerdere-locaties-in-diezerpoort/24400/