Maak kennis met De Springplank op Grote Peuter Dag

Grote Peuter Dag OOZ ugDe Grote Peuter Dag wordt jaarlijks georganiseerd op alle basisscholen van Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ). Het is voor peuters een leuke en actieve kennismakingsochtend.

Uiteraard mogen hun ouders of verzorgers ook meekomen om kennis te maken, vragen te stellen, zich te laten informeren en de school te bekijken. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders of verzorgers die een goede basisschool willen kiezen!

Op vrijdag 20 maart zijn peuters en ouders of verzorgers tussen 9.00 en 11.30 uur van harte welkom op De Springplank aan de Beukenstraat 83 in de Zwolse wijk Dieze. Deze ochtend kunnen peuters door mee te kijken in de klas en in het speellokaal De Springplank ervaren. Ouders en verzorgers kunnen tijdens een rondleiding in gesprek met de directeur of een leerkracht.

Contact en informatie:
Martin Sangers, directeur van OBS De Springplank, is te bereiken via telefoonnummer 038-453 60 43 of mail naar directeur@bredeschoolzwolle.nl. Meer informatie over OBS De Springplank vindt u op www.hetwonderwoud.nl.

Meer informatie over de Grote Peuter Dag vindt u op www.openbaaronderwijszwolle.nl, op Facebook Grote Peuter Dag of op Twitter @GrotePeuterDag.

OOZ GPD 130 x 195 FC Adv DIEZERPOORTER 2015 HR.indd

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/03/13/maak-kennis-met-de-springplank-op-grote-peuter-dag/24404/