Kinderen houden Palmpasenoptocht door Indische Buurt

Palmpasenoptocht Indische Buurt ugWijkvereniging De Vlasakkers organiseert samen met de Vlasweide en Travers Welzijn een Palmpasenoptocht door de Indische Buurt. Alle kinderen mogen zondag 29 maart meedoen, alleen voor de allerkleinsten (onder de 4 jaar) vraagt de wijkvereniging begeleiding van één van de ouders.

De hele activiteit is van 11:00 tot 14:00 uur, tussen de middag is er een lunch voor de deelnemende kinderen. Kom ook en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Alle kinderen gaan een eigen palmpasenstok maken voor de optocht door de wijk. De stoet wordt begeleid door de paashaas en muziek. De deelnemende kinderen krijgen na de optocht een lunch in de Vlasakkers. Na het eten is er een speurtocht met diverse opdrachten, zoals eieren zoeken in de Vlasweide en mag je op de foto met de paashaas.

Wil jij meedoen?
Geef je dan vóór vrijdag 20 maart bij Jolanda de Jong (Sumatrastraat 68) of Helga van den Berg (Jeugdhonk) en lever het ingevulde strookje in samen met het geld. Meedoen kost één euro voor leden, niet-leden betalen € 1,50.

Palmpasenoptocht Indische Buurt 29-03-2015

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/03/16/kinderen-houden-palmpasenoptocht-door-indische-buurt/24434/