Zwols Vrouwen Platform start cursus Pimp je leven

Zwols Vrouwenplatform TnJe wilt aan de slag met jezelf, je wensen en ambities serieus nemen. Weer ontdekken wat je kunt en wat je sterke punten zijn en hoe dit helpt bij het vinden van een baan. Het Zwols Vrouwen Platform geeft een cursus Pimp je leven!

Het is van alle dag. Wensen of ambities waar je niet mee aan de slag ging omdat je thuis wilde zijn voor je kinderen, je gescheiden bent of er nu alleen voor staat. Je ontslagen bent en geen werk hebt of je een uitkering hebt en daarvoor niet in aanmerking komt. Ga aan de slag met jezelf, doe mee aan de cursus en ontdek jouw kracht.

De gemeente Zwolle vindt de cursus ‘Pimp je leven’ een goed initiatief, daarom organiseert het Zwols Vrouwen Platform in 2015 weer zes cursussen. Iedere groep bestaat uit acht deelne­mers. Klein genoeg voor persoonlijke aandacht, groot genoeg om van elkaar te leren. De deelnemersleef­tijd is tussen 20 jaar en 57 jaar. De cursus start dinsdag 14 of donderdag 16 april en daarna volgen nog zeven wekelijkse bijeenkomsten, met uitzondering van de schoolvakanties. De bijeenkomsten zijn van 09.00 uur tot 12.00 uur aan de Hemerkenstraat 1 in Dieze-Oost. Aan de cursus zijn voor jou geen kosten verbonden.

Pimp Je Leven cursus 2015-01

Ervaren trainer
Jij wilt met je zelf aan de slag. Maar waar begin je? Een ervaren trainer/coach begeleidt je hierin. Na acht cursusbijeenkomsten heb je een goed beeld van je eigen talent, waar je kracht ligt, waar je wensen liggen. Wat kan op korte termijn, waar heb je meer tijd of tussenstappen voor nodig. Met de opgedane kennis kun je verder: de volgende stap is vrijwilligerswerk, een gerichte VAK-training of een baan.

Aanmelden en deelname
Zin om mee te doen aan de cursus. Meld je dan uiterlijk 6 april 2015 aan! Dat kan bij het Sociale Wijkteam in jouw buurt of stuur een e-mail naar m.bonsink@zwolle.nl. Vermeld duidelijk jouw naam, adres en leeftijd. Geef ook aan of je een uitkering hebt. Ook kun je benaderd worden door de gemeente of het wijkteam.

Eenmaal aangemeld? Dan rekenen we op een actieve deelname. Dus inzet én aanwezigheid. We reserveren de plek immers speciaal voor jou. Alleen zo haal je het maximale uit het programma en jezelf. En ben je een keertje ziek, dan meld jij je tijdig af bij de trainer.

Over het Zwols Vrouwen Platform
Het Zwols Vrouwen Platform is een overkoepelende organisatie waarbij elf vrouwenverenigingen zijn aangesloten. Ieder jaar op 8 maart organiseren wij in Zwolle activiteiten in het kader van de Internationale Vrouwendag. Wij vinden het belangrijk dat Zwolse vrouwen hun talenten ontdekken en deze inzetten voor de Zwolse samenleving. Dat kan zijn voor gezelligheid, vrijwilligerswerk of een betaalde baan. De cursus ‘PIMP je leven’ draagt daaraan bij. Meer informatie op www.zwolsvrouwenplatform.nl of volg ons @8maartzwolle.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/03/16/zwols-vrouwen-platform-start-cursus-pimp-je-leven/24453/