Help stadstuin Het Verre Oosten met klussen NL Doet

Het Verre Oosten TnEind deze week wordt er door het hele land gewerkt in het kader van NL Doet. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart gaan vrijwilligers ook bij Stadstuin ‘Het Verre Oosten’ aan de slag.

“We zouden het leuk vinden als er meer mensen gezellig komen helpen deze dagen, zodat de tuin helemaal klaar zijn voor het nieuwe moestuinseizoen”, aldus Ryolanda Woudstra.

“Er zijn een aantal projecten waar we graag mee aan de slag willen, maar wat we precies gaan doen hangt natuurlijk af van het aantal mensen en de materialen die we hebben.”

Het wieden van de perken staat bovenaan de takenlijst, daarna kunnen er al wat dingen gezaaid worden. Verder zijn er handige klussers nodig voor enkele karweitjes die gedaan moeten worden. Met zijn allen gaan ze een kruidentoren mozaïeken en het park achter de Pieter Steynstraat schoon prikken.

Stadstuin Het Verre Oosten 2015-03-17

Het buurtinitiatief Dieze-Oost helpt mee, er zijn vrijdag dus geen activiteiten aan de Zerboltstraat 63A. Kom ook lekker meehelpen bij Stadstuin Het Verre Oosten, je vindt de tuin achter de derde flat van de Pieter Steynstraat. Voor eten en drinken wordt gezorgd!

Nieuwe blokhut van Het Verre Oosten

De nieuwe blokhut van Het Verre Oosten wordt een zitplaats waar vrijwilligers na het werk kunnen bijkomen

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/03/17/help-stadstuin-het-verre-oosten-met-klussen-nl-doet/24477/