HanZup deelt €3500 uit voor boomtuintjes

Boombattle 1 TNDe Creatieve Coöperatie wil de ontwikkeling van de boomtuintjes een boost geven en geeft bij de HanZup van 27 maart daarom zeven keer €500 weg voor de beste boomtuinideeën.

De HanZup wordt gehouden vanaf half twee aan de Esdoornstraat 3. Naast ondernemers zijn studenten deze editie ook uitgenodigd.

In september 2014 is begonnen met het aanleggen van boomtuintjes: fraai ingerichte stukjes rondom bomen in de openbare ruimte. De aftrap voor deze Boom-Battle, zoals de actie is genoemd, was 13 september aan de Rembrandtlaan.

‘Groene’ wethouder Filip van As en tuinarchitect Harry Pierik hebben daar samen de eerste boomspiegel opgepimpt. Lees meer hierover op www.diezerpoorter.nl.

“In principe werk t iedereen bij HanZup in duo’s, we zijn benieuwd hoe Zpp’ers en studenten elkaar kunnen versterken.”, aldus Eefke Meijerink van de Creatieve Coöperatie. De deelnemers mogen zelf weten welk deel van het geld ze houden voor het ontwikkelen van de boomtuin en hoeveel ze houden als ‘salaris’.

Aanmelden kan via info@creatievecooperatie.nl of kijk op http://www.creatievecooperatiezwolle.nl/events/hanzup-3/.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/03/21/hanzup-deelt-e3500-uit-voor-boomtuintjes/24536/