Wat vindt u ervan

logoVier deeltijdstudenten van de hogeschool Viaa doen op dit moment onderzoek in Diezerpoort in opdracht van het Centrum voor Samenlevingsvraagstukken Viaa en de gemeente Zwolle. Zij willen graag weten  wat de bewoners in Diezerpoort verwachten van het sociaal wijkteam dat sinds 1 januari 2015 in onze wijk werkzaam is.

Het onderzoek is inmiddels van start gegaan en steekproefsgewijs worden bewoners geïnterviewd. In meerdere straten zijn flyers op de mat gevallen met een oproep mee te doen aan het onderzoek. Op de flyer staat een link naar het onderzoek, dus u kunt ook digitaal meedoen met het onderzoek. De enquête staat tot eind maart online en men maakt door deelname  kans op een diner bon van €20. Wilt u ook kans maken op deze bon dan is hier de link naar het onderzoek.

De hogeschool Viaa heeft al eerder onderzoek gedaan in onze wijk. Resultaten van dit onderzoek, zoals een sociale kaart,  vindt u elders op onze website.

flyer achter

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/03/21/wat-vindt-u-ervan/24540/

2 reacties

  1. Ha Wilma. De link naar het buurtonderzoek werkt niet! Als hij (zij?0 het wel weer doet doe ik graag digitaal mee.
    En meteen de groeten en succes met je (buurt)verhalen!

    • Wilma on 23 maart 2015 at 11:21

    Hallo Jan Swagerman, leuk dat je mee wilt doen. De organisatie is inmiddels op de hoogte gesteld van het niet functioneren van de link. Ik hoop dat het binnenkort verholpen is. Veel succes!

Reacties zijn uitgeschakeld.