X-Sportsworld aan Diezerplein loopt op rolletjes

X-Sportsworld TnHéél Zwolle, nee heel het land, kan nu te kust en te keur longboards en sport-camera’s uitzoeken en aanschaffen in de nieuwe vestiging van X-Sportsworld aan het Diezerplein 10.

Deze zaak kreeg bekendheid onder de naam X-Sportscam en is al jaren een autoriteit op het gebied van actiecamera’s en alle gadgets die daarbij horen. Alle elektronische middelen die een outdoor of extreme sporter kunnen gebruiken om hun beleving vast te leggen zijn bij X-Sportsworld al jaren onder handbereik: merken als Gopro, Drift HD, Quatcopter, waarvan camera’s, headsets, brillen etc.

Sinds drie jaar zijn ook longboards hoofdartikel van het bedrijf. De vestiging in Emmeloord groeide daardoor binnen korte tijd uit haar jasje. De jonge enthousiaste ondernemer Kennard Kemperman zocht daarom naar een nieuwe locatie en zijn oog viel op het Diezerplein. Zwolle heeft een prima ligging om de landelijke klandizie goed aan te spreken. Kennard’s ambitie is om de komende jaren uit te groeien tot de onbetwiste nummer één van de regio.

Kennard Kemperman X-Sportsworld

X-Sportsworld heeft heel veel in huis voor de jonge beginnende longboarder. Zwolle heeft een zeer levendige longboardgeschiedenis en is als beste fietsstad van het land ook zeer goed ingericht voor longboarders. X-Sportsworld wil graag aansluiting vinden bij de ervaren longboarders die in Zwolle vele jaren zijn bediend door het unieke en inmiddels opgeheven Boardfather in het stadscentrum.

X-Sportsworld is breed van opzet en staat open voor alle segmenten van de longboarderswereld. Pintails, dropthrough’s, downhills, dancers van velerlei merken zijn voorradig. Alles wat gewenst wordt is samen te stellen en te bestellen. Het assortiment is bewegelijk en speelt op de vraag in. Inruilen is mogelijk en ook goedkope oefenboards worden geleverd.

X-Sportsworld Winkeloverzicht

Van meet af aan is X-Sportsworld een webwinkel. Eigenlijk is ze als groothandel en webwinkel begonnen en is de ‘gewone’ winkel daar later bij gekomen. Locatie Diezerplein is zeer geschikt om de webwinkel en de ‘echte’ winkel beiden te huisvesten. Alle longboarders en extreme sporters zijn vanaf nu van harte welkom aan het Diezerplein, net ten noorden van de oude stad.

Voor het Diezerplein zelf is de komst van deze X-Sportsworld ook bepaald een aanwinst. Het pand op nummer 10 stond al geruime tijd leeg en uiteraard werd met verlangen uitgezien naar een levendige en duurzame invulling ervan. Fris en kleurig staan de boards nu opgesteld in de ruime zaak. Een professionele etalage en bekleding van de winkelpui zullen er komende week nog meer uitstraling aan toevoegen. Kijk voor info en de webshop op x-sportsworld.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/03/23/x-sportsworld-aan-diezerplein-loopt-op-rolletjes/24564/