Nieuwe buurtkamer start aan de Bagijneweide

Wilhelmina van Sonsbeeck ugDe Buurtkamer Diezerpoort in Wilhelmina van Sonsbeeck is gestart. Vijf deelnemers; vier mannen en één vrouw hebben onder begeleiding van vrijwilligers hebben een goede ochtend gehad.

Met veel enthousiasme gingen de deelnemers en de vrijwilligers deze ochtend tegemoet. Onder het genot van een lekker kopje koffie en een plakje cake begon de kennismaking. Na de kennismaking ging iedereen aan de klets, mooi om te zien hoe een groep die elkaar nog niet kent al zo snel een gezellige sfeer creëert!

Van al die gezelligheid krijgt men wel trek, we hebben een heerlijke driegangen maaltijd bezorgd gekregen vanuit De Terp. Deze werd genuttigd op het mooie serviesgoed, Zwols porselein, voorzien van een prachtig tafelkleed, servet en servet ring, aangeboden door de Zwolse Gasthuizen. Volgende week zien we alle deelnemers terug, het was dus een zeer geslaagde ochtend.

Buurtkamer Diezerpoort 2015-03-19

Lijkt dit u ook wel wat?
U bent van harte welkom! De groep kan maximaal 12 personen ontvangen. Een intake vindt vooraf plaats. Voorwaarde is dat de buurtbewoner zelf vervoer regelt. De kosten bedragen acht euro per keer (incl. maaltijd). Buurtkamer Diezerpoort is iedere donderdagochtend van 09.30 tot 13.00 uur aan de Bagijneweide 3 in Zwolle.

De Buurtkamer Diezerpoort is tot stand gekomen door een samenwerking tussen WijZ en IJsselheem.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/03/26/nieuwe-buurtkamer-start-aan-de-bagijneweide/24616/