Kinderen houden sponsorloop voor zomeractiviteiten

Kinderplezier Zwolle ugNa het succes van vorig jaar gaan Angela van Oosten, Miriam van Oosten en Bianca Schenkel ook dit jaar zomeractiviteiten houden in de Indische Buurt.

Onder de naam Kinderplezier Zwolle organiseren de drie moeders activiteiten voor kinderen die niet zomaar op vakantie of naar een pretpark kunnen gaan, maar ook voor alle kinderen die het gewoon leuk vinden om mee te doen. Om geld bijeen te krijgen houden ze een sponsorloop op het Bali Sportveld aan de Bankastraat.

Kinderen komen voor 10 april bij buurtbewoners langs om een bijdrage te vragen in de vorm van geld of materiaal. Als tegenprestatie lopen de deelnemers zoveel mogelijk rondjes op een parcours op het trapveldje.

Zaterdag 11 april bent u tussen twee en vijf uur van harte welkom om de kinderen aan te moedigen. Die middag is er een Rad van Avontuur en een grabbelton. Verder is er gezellige muziek en een kraampje met broodjes braadworst of hamburger.

Leuke prijzen bij rad of grabbelton
Met een lot voor het Rad van Avontuur en de grabbelton kunt u leuke prijzen winnen, zoals een taart van Mamaloes Taarten van ter waarde van twintig euro, een kledingbon van Bling Borduur, een complete wasbeurt (1+) bij Bas Autowas, drie tweepersoons tickets voor een concert naar keuze in Hedon, een Paradiso cadeaubord t.w.v. € 15,00 en diverse kinderprijzen.

Kom zaterdag 11 april ook naar de sponsorloop, dan maken we er een gezellige middag van. U kunt uw bijdrage zelf afgeven op het Bankaveldje. De hele opbrengst komt ten goede aan de zomeractiviteiten voor alle kinderen in uw buurt!

De sponsorloop voor de zomeractiviteiten wordt mede mogelijk gemaakt door:
Carfix, Pauropus, Willem de Klokkenmaker, Ons Café, AH Klein Grachtje, BBQ King, Moby Dick, WEZO, Hedon, Karwei, Bas Autowas, Paradiso, Jonkman, PEC Zwolle, Mamaloes Taarten, Bling Borduur, Wijkvereniging De Vlasakkers, McDonald’s en Party Verhuur Zwolle.

Sponsorloop Zomeractiviteiten 2015.indd

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/03/29/kinderen-houden-sponsorloop-voor-zomeractiviteiten/24655/