Dieze, Dans En Doen zoekt hulp voor zomeractiviteit

Harry Klein ugIn Dieze-Oost heeft buurtbewoner Harry Klein een nieuwe werkgroep opgericht, genaamd ‘Dieze, Dans En Doen’. De groep bestaat uit een aantal enthousiaste buurtbewoners en wil komende zomer een activiteit organiseren in Park de Hogenkamp.

Dieze, Dans En Doen is voor deze zomeractiviteit op zoek naar wijkbewoners uit heel Diezerpoort, die willen meewerken aan de opzet en uitvoering van de activiteit. “Een exacte datum kan ik helaas nog niet noemen, want ik kom gewoon nog mensen tekort voor de voorbereidingen van dit evenement”, aldus Harry Klein.

Ideeën zijn tot dusver: Muziek en karaoke, optredens van muzikale mensen uit de wijk, springkussen voor de kleintjes, kleedjesmarkt, schminken en een pannakooi. Reacties zijn welkom en kunt u sturen naar fredderooy@live.nl of lenb038@live.nl.

Verder wil Harry een vast bestuur oprichten voor Dieze, Dans En Doen zodat er in de toekomst meer activiteiten georganiseerd kunnen worden en er meer verbinding onder bewoners ontstaat.

Harry Klein en Anneke de Boer tijdens het vrijwilligersfeest van Dieze, Dans En Doen

Harry Klein en Anneke de Boer tijdens het vrijwilligersfeest van Dieze, Dans En Doen

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/04/03/dieze-dans-en-doen-zoekt-hulp-voor-zomeractiviteit/24802/