Vrijwilliger worden bij Brandweer Zwolle?

Brandweer Vrijwilliger TNIn onze wijk staat de ‘De Brandweervilla’ aan de Middelweg. In 2013 was de officiële opening van de brandweerkazerne ‘Post Noord’ in Dieze-West. Naast een bemanning van beroepskrachten heeft de Zwolse brandweer momenteel tweeëntachtig vrijwilligers ‘in dienst’ en is op zoek naar twaalf nieuwe vrijwilligers.

De voorlichtingsavond is op 20 april om 19:30 uur aan de Brandweerpost Zuid aan de Marsweg 39. “Mensen die dicht bij een post wonen en of werken zijn voor ons extra interessant, omdat snelheid bij een alarmering altijd geboden is.”

Opening Brandweerkazerne Middelweg 2013-08-30-075

“Wij zoeken vrijwilligers die: kunnen en willen werken in teamverband, stressbestendig zijn en stevig in hun schoenen staan, onder fysieke belasting kunnen presteren, opdrachten van leidinggevenden accepteren en uitvoeren en kunnen improviseren en veel doorzettingsvermogen hebben”, schrijft Koos Oostenga, Teamleider Cluster Midden van Brandweer IJsselland.

Opening Brandweerkazerne Middelweg 2013-08-30-094

Klik hier voor het aanmeldformulier of mail naar brandweer@vrijsselland.nl voor meer informatie over de vacature. kijk ook op https://twitter.com/vrijsselland.

Flyerbrandweerijsselland-WEB-1

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/04/03/vrijwilliger-worden-bij-brandweer-zwolle/24773/