Hardkoor Mannenkoor 2.0 presenteert: ‘We Are Men!’

Theater Young Ones TnHoe is het om een man te zijn? Wat beweegt een man? Hoe vindt een man vrede in zichzelf? Mannen vragen zich dat niet af, ze zijn gewoon. Een man hoeft niet stil te staan bij zijn positie, bij zijn plek in het universum. Die is vanzelfsprekend. Wij leven immers in een wereld die voor een groot deel vormgegeven is door mannen.

Hardkoor Mannenkoor heeft zich juist wel gebogen over de grote vragen rondom mannelijkheid. Al zingend, zoekend, schrijvend en grappen makend, banen de heren zich met opgeheven hoofd een weg door de diepste krochten van de mannelijke ziel. Het concert ‘We Are Men!’ is het resultaat van hun zoektocht.

Op 11 en 12 april vindt in het Young Ones Theater het concert ‘We Are Men’ van het Hardkoor Mannenkoor plaats. Hardkoor Mannenkoor is een koor zoals je ze niet bent gewend, met muziek zoals je die niet zou verwachten. Met mannen in alle leeftijden en muziek in allerlei vormen. Kortom, een muzikale explosie waar je bij wilt zijn! Kaarten zijn online te bestellen via www.theateryoungones.nl.

We are men Hardkoor Mannenkoor 2.0

Hardkoor Mannenkoor
Hardkoor Mannenkoor 2.0 is het vervolg op het vorig jaar opgezette experiment van The Young Ones en provincie Overijssel om een nieuw mannenkoor op te richten met mannen van 12 tot 60 jaar. Na het succes van deze eerste editie heeft The Young Ones dit jaar in eigen beheer Hardkoor Mannenkoor 2.0 opgericht: een gezelschap van drieëntwintig mannen van alle leeftijden, uit alle lagen van de bevolking. Een avond per week komen ze samen. Om te bewegen, te praten, maar vooral om te zingen. Bekijk hieronder de documentaire over de eerste editie van het Hardkoor Mannenkoor.

The Young Ones
The Young Ones is een cultureel broeinest voor jong (theater) talent in Oost-Nederland met een unieke manier van werken. Zij maakt professionele, energieke en beeldende voorstellingen en voert theater- en culturele projecten uit met kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 t/m 26 jaar vanuit grote verhalen met thema’s die door de jaren heen actueel blijven, of weer actueel geworden zijn.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/04/04/hardkoor-mannenkoor-2-0-presenteert-we-are-men/24810/