Jaap Bos levert scooters voor PostNL

Piaggio Liberty TnJaap Bos Tweewielers aan de Vechtstraat in Dieze-Centrum is al ruim 40 jaar actief in de rijwielbranche. Naast fietsen zijn scooters ook een onderdeel van hun assortiment.

En onlangs leverde de winkel ruim vijftig Piaggio Liberty’s, met een waarde van ongeveer drieduizend euro, voor PostNL.

Het belangrijkste voordeel van de Piaggio Liberty is de wegligging, voor ondermeer op de meest slechte wegen. Naast de gebruikelijke werkzaamheden zet de winkel er windschermen, rekjes en handmoffen/warmers op.

PostNL heeft voor de winkel gekozen vanwege de service en het onderhoud. “De scooters rijden inmiddels rond in Zwolle, Kampen, Dronten en zelfs Lelystad. In de toekomst hoop ik er meer te leveren”, aldus Jaap Bos.

Piaggio Liberty 2015-02-16-01

Wil je zelf post bezorgen op een scooter? En ben je per dag twee tot vier uur beschikbaar? Heb je daarnaast een half jaar rij ervaring op een scooter? Dan is werken als postbezorger wellicht een uitdaging. Er wordt gemiddeld per dag een route van 35 kilometer gereden. De scooter stal je thuis en er is een WA-verzekering bij.

Meer informatie over postbezorger via: http://www.werkenbijpostnl.nl/scooterwijk/.

Piaggio Liberty 2015-02-16-02

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/04/10/jaap-bos-levert-scooters-voor-postnl/24917/