mijnTafel Zwolle viert eenjarig bestaan

mijnTafel Zwolle TnmijnTafel Zwolle viert morgen zijn eenjarig bestaan. De winkel in Dieze-Centrum blikt terug op een succesvol jaar met meer dan 850 huurders en in totaal circa 160.000 bezoekers.

Gemiddeld verwelkomt de zelfbedieningsvrijmarkt dagelijks vijfhonderd mensen. Kleding, boeken en speelgoed worden het meest verkocht. De winkel aan de Vechtstraat 78 zal zaterdag 18 april feestelijk versierd zijn en bezoekers worden verwelkomd met een kopje koffie met wat lekkers.

Huurders, voor 90% bestaande uit particulieren, reserveren een tafel gemiddeld vier weken. Gemiddeld verdienen zij wekelijks € 60,00 met hun verkopen. In het eerste jaar hebben 850 personen een tafel gehuurd en 160.000 mensen de winkel bezocht.

mijnTafel Winkel Vechtstraat

Goede service en klantbeleving
Klanten zijn het meest te spreken over de positieve energie in de winkel en de klantvriendelijkheid van het personeel. Zowel huurders als kopers ervaren de winkel en het aanbod als verrassend, goedkoop en gevarieerd.

Geen dag hetzelfde
Franchisenemer Van Steen deelt een bijzondere anekdote: “Een mevrouw sloeg eens zo groots in dat ze met wel 18 paar schoenen voor slechts € 90,00 naar huis ging. In geen andere winkel kun je voor deze aanschaf zoveel shopgenot beleven.”

mijnTafel Winkel Zwolle

Toekomstplannen
Een gevarieerder aanbod en een grotere naamsbekendheid dus meer bezoekers bij mijnTafel in Zwolle. De tip die Van Steen aan andere ondernemers wil meegeven is: “Luister goed naar je huurders en bezoekers en geef je ogen en oren de kost.”

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/04/17/mijntafel-zwolle-viert-eenjarig-bestaan/24992/