Betaalbare appartementen Hogenkampsweg in verkoop

Gymnasium Celeanum TnDe voormalige dependance van het Gymnasium Celeanum, op de hoek van de Hogenkampsweg en de Zerboltstraat, verdwijnt uit Dieze-Oost. Op deze plek komt een uniek nieuwbouwproject ‘Hogenkamp Zwolle’.

Het project omvat in totaal vierenveertig appartementen, vlakbij het centrum van Zwolle. De eerste tweeëntwintig wooneenheden gaan donderdag 7 mei in verkoop. Alle appartementen hebben een eigen balkon of tuin en een eigen parkeerplaats. De verkoopprijzen beginnen al bij € 110.000,00 vrij op naam.

Hogenkamp Zwolle bestaat uit twee stoere, moderne gebouwen met deels drie en deels vier verdiepingen. Elk gebouw huisvest 22 appartementen, voorzien van een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een berging en een eigen tuin of balkon. De koper kan kiezen uit verschillende indelingsmogelijkheden.

Centrale ligging
Het complex ligt tegenover een winkelcentrum met onder andere een supermarkt, kapper en drogist én tegenover de kinderboerderij aan de Hogenkampsweg. Aan de achterzijde van het gebouw is een parkeerplaats, speciaal voor de bewoners van de appartementen, en een aparte fietsenstalling. Het centrum van Zwolle is slechts vijf minuten fietsen.

Hogenkamp Zwolle Impressie Slokker

Lage maandlasten
De verkoopprijzen voor de appartementen beginnen al bij 110.000 euro, vrij op naam. Deze lage verkoopprijs resulteert in een maandlast waar huren niet tegenop kan. De netto maandlasten zijn namelijk circa 390 euro, afhankelijk van de gekozen financieringsvorm.

Start verkoop 7 mei
De start verkoop van dit project is op donderdag 7 mei bij restaurant Urbana aan de Wipstrikkerallee 213 in Zwolle. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 17.00 en 19.30 uur. Tijdens de start verkoop zijn de makelaars en projectontwikkelaar aanwezig om belangstellenden van informatie te voorzien.

Meer informatie over het project vindt u op www.nieuwbouwhogenkamp.nl of volg Nieuwbouw Hogenkamp op Facebook en Twitter via @HogenkampZwolle.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/04/20/betaalbare-appartementen-hogenkampsweg-in-verkoop/25030/