Doe jij mee met het kinderplatform Diezerpoort?

Kinderwijkplatform Diezerpoort TnVoor het kinderplatform in Diezerpoort is Sayma Kuipers (Jeugdwerk Travers Welzijn) op zoek naar kinderen die het leuk vinden om mee te denken, praten en beslissen over wat er in hun wijk gebeurt.

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar, woon je in de wijk Diezerpoort en vind jij het leuk om iets te doen voor jouw buurt? Vind jij het leuk om samen met andere in actie te komen en te werken aan een nog leukere wijk?

Geef je dan op voor het kinderplatform in Diezerpoort. Opgeven kan door een mail te sturen naar s.kuipers@travers.nl of via www.stadskids.nl. We komen twee keer in de maand samen, op een dag die we met elkaar bepalen!

Over het kinderplatform
Een kinderplatform is een platform waar kinderen, met ondersteuning van een volwassene, betrokken zijn en worden bij de ontwikkelingen in hun eigen buurt of wijk. De kinderen worden gestimuleerd hun mening te geven over hun straat, buurt en wijk, mee te denken in wijkontwikkelingen en hieraan actief bij te dragen.

Flyer Kinderwijkplatform Diezerpoort

Tijdens de bijeenkomsten bepalen de kinderen zelf met welke thema’s ze samen aan de slag willen gaan. De kinderen brengen in kaart wat er bij hen in de wijk leeft, onderzoeken of/hoe/wat ze daar aan kunnen doen, organiseren activiteiten en ondernemen actie. De aanpak is helemaal van de kinderen zelf, de begeleider(s) helpen en ondersteunen in het vinden van de juiste weg.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/04/21/doe-jij-mee-met-het-kinderplatform-diezerpoort/25045/