Zangeres Lieke wint Stadskids Stars 2015

Finale Stadskids Stars TnNa meerdere voorrondes in Zwolle was vrijdagavond 1 mei de finale van Stadskids Stars 2015 en konden de finalisten hun talent laten zien op het grote podium van Hedon.

Tussendoor waren er optredens van de Fakkelteit, Dansgroep RKDOS en het schoolorkest van de Wendakker. Er waren zeven acts, variërend van dans, zang en het spelen op een Cello. De kinderen waren al bekend met het podium in Hedon, ze hadden namelijk al een workshop gevolgd om te oefenen voor de finale.

Uit de wijk Diezerpoort deden Corcelia en Djamilla & Natasja en Selina mee. Zij hadden beiden een dans act en de jury was erg enthousiast over het optreden dat zij gaven. En ook het publiek, want het applaus was erg groot.

Het Wendakker schoolorkest verzorgt de opening van de finale van Stadskids Stars

Het Wendakker schoolorkest verzorgt de opening van de finale van Stadskids Stars

De jury had de lastige taak om een winnaar te kiezen tussen deze talenten. En lastig was het, want alle kinderen hebben een geweldig optreden gegeven. De winnares van vorig jaar mocht de winnaar van 2015 bekend maken. En dat is Lieke met het nummer Rolling in the Deep van Adele. Haar mooie stem overtuigde de jury en Lieke mag zich ‘winnares van Stadskids Stars 2015’ noemen. Lieke wint kaarten voor een concert naar keuze in Hedon.

Stadskids Stars Finale 2015-05-01-10Stadskids Stars Finale 2015-05-01-05

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/05/04/zangeres-lieke-wint-stadskids-stars-2015/25139/

1 reactie

    • Ria on 9 mei 2015 at 00:28

    Ze deden het inderdaad allemaal mooi.
    en namens Selina ook bedankt ze vond het een eer om mee tedoen

Reacties zijn uitgeschakeld.