E-mailmarketing bij ontbijt Creatieve Coöperatie

Creatieve Coöperatie ugIn navolging van twee succesvolle inspiratieontbijten, organiseren Albert Barth (FrankWorks) en Atty van de Brake (Firma De Groot) woensdag 3 juni een inspiratieontbijt voor studenten en ondernemers in de Creatieve Coöperatie.

Tijdens het ontbijt, verzorgd door Cook & Zopie, vertelt Wilbert Beelen, E-mail Marketing Consultant bij De Nieuwe Zaak, hoe de klant online te verleiden is. Na zijn presentatie is er gelegenheid voor een Q&A moment. Na korte ondernemers pitches is het tijd om te netwerken.

Wilbert Beelen

Wilbert Beelen

Programma
Gebruiken zelfstandig professionals wel alle mogelijkheden om online via e-mailmarketing hun klant te verleiden? Wilbert Beelen neemt ons in zijn presentatie mee op reis met de (potentiële) klant.
Hoe stelt de ondernemer de klant centraal? Welke meerwaarde biedt hij om meer conversie te bereiken? Na de presentatie is Wilbert Beelen beschikbaar voor één-op-één gesprekken over e-mailmarketing.
Hierna volgen korte pitches door Eefke Meijerink (directeur Creatieve Coöperatie), Joyce en Focke Hettinga van Hettinga Bier en Atty van de Brake over Firma De Groot.

Tijdsplanning
Het inspiratieontbijt op 3 juni start om 8.00 uur en duurt tot ongeveer 10 uur. Cateraar Cook & Zopie verzorgt een heerlijk ontbijtbuffet.

8.00 – 8.30 uur Start ontbijt
8.30 – 9.00 uur Presentatie Wilbert Beelen, De Nieuwe Zaak
9.00 – 9.45 uur 1-op-1 gesprekken
9.45 – 9.50 uur Korte ondernemers pitches
9.50 – 10.00 uur Netwerken (uitloop is mogelijk)

Aanmelden
Geïnteresseerden zijn welkom bij de Creatieve Coöperatie, Esdoornstraat 3 in Zwolle. Kosten voor deelname zijn 10 euro, inclusief BTW. Vooraf aanmelden is verplicht via deze link. Meer informatie bij Atty van de Brake viainfo@attyvandebrake.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/05/18/e-mailmarketing-bij-ontbijt-creatieve-cooperatie/25230/