Lachmeditatie in Studio Yoga Zwolle

Jan Gommans 2015 TnJan Gommans begeleidt al jaren lachmeditaties in het hele land. Even was er sprake dat hij Diezerpoort zou verruilen voor de Randstad, maar hij geeft nog steeds lachmeditaties in het Hobbemahuis.

Op zaterdag 6 juni kunt u zich van 20.00 tot 21.30 uur slap lachen tijdens de lachmeditatie bij Studio Yoga Zwolle aan de Hobbemastraat 6 in Het Noorden. Geef je van te voren op, want vol is vol.

“Lachmeditatie heeft mijn leven verrijkt en ik vind het heerlijk om dit plezier met anderen te delen. De kracht van de lach zit in het besef dat het uiteindelijk in het leven helemaal nergens over gaat”, aldus Jan Gommans.

Tijdens een lachmeditatie lach je zomaar, zonder reden. Het lijkt nog het meest op de slappe lach, een lach die helemaal nergens over gaat. Als je jezelf toestaat om voluit te lachen dan houdt het denken vanzelf op en verdwijnen de muizenissen als sneeuw voor de zon. Je zet alles even aan de kant en voelt je daarna lekker opgeruimd. Een heerlijk begin van het weekend!

Lachmeditatie Studio Yoga Zwolle

Het lachen begint met een glimlachje en vervolgens komt het lachen vanzelf op gang. Je laat je meenemen door al het gelach om je heen, tot je over de grond rolt van het lachen. Na het lachen volgt een weldadige stilte, waarin je ervaart hoe bevrijdend en ontspannend het was om zomaar te lachen. Een avondje lachmeditatie is een soort grote schoonmaak voor lichaam en geest.

Deelname kost € 15,00. Om je aan te melden kun je bellen met Jan Gommans (06-25518816) of stuur een mail naar info@lachmeditatie.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/05/21/lachmeditatie-in-studio-yoga-zwolle-2/25249/