Frion De Molenkamp houdt gezellige Zomermarkt

Rommelmarkt De Molenkamp TnDe Molenkamp organiseert woensdag 10 juni 2015 weer een gezellige Zomermarkt. Dit dagcentrum van Frion staat midden in de maatschappij en de markt is ondertussen een begrip in de wijk Dieze-Oost en omstreken.

Bezoekers van jong tot oud zijn tussen 13.00 en 15.30 uur van harte welkom aan de Molenkampsweg 1 in Zwolle. Hier verkopen trotse cliënten eigengemaakte producten. Daarnaast kunnen bezoekers meedoen aan leuke workshops en is er een verloting.

Tijdens de zomermarkt is er voor elk wat wils. Een greep uit het unieke aanbod: artikelen voor de aankleding van de tuin, planten, decopatch, kraamcadeautjes, woonaccessoires en sieraden. Op de achtergrond klinkt muziek en uiteraard is aan de inwendige mens ook gedacht.

Middenin de maatschappij staan gaat bij De Molenkamp verder dan het aanbieden van mooie producten voor buurtbewoners en bedrijven. De Molenkamp levert op maat. Bedrijven en particulieren kunnen hier terecht voor persoonlijke cadeaus, relatiegeschenken of halffabricaten. Ook hoort catering tot de mogelijkheden. De medewerkers verzorgen samen met cliënten hapjes en buffetten. Of bieden workshops cup cakes aan tijdens kinderfeestjes. Dit kan zowel bij de Molenkamp als op een eigen gekozen locatie.

Rommelmarkt Frion De Molenkamp

Ontmoeting met de buurt
Daarnaast biedt Frion mensen met een verstandelijke beperking de kans om hun talenten en mogelijkheden te laten zien. Dit komt op meerdere manieren tot uiting. Naast de producten, die zij met veel enthousiasme maken, gaat het ook om de ontmoeting met anderen. Het contact met buurtgenoten, de betrokkenheid en het betrekken van de buurt. Buurtbewoners zijn van harte uitgenodigd om een kraam te huren. Belangstellenden zijn van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken. Of kan tijdens werkdagen contact opnemen via telefoonnummer 038-4536176. De kosten voor een halve kraam zijn 12,50 euro en voor een hele 25 euro.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/05/30/frion-de-molenkamp-houdt-gezellige-zomermarkt/25286/