University Of Dance kiest het ruime sop

Giocatori ugVoor een bijzondere Boat Edition van University of Dance worden donderdag 11 juni de trossen losgegooid. De beste stuurlui blijven dit keer niet aan wal want Condance en Giocatori draaien de lekkerste platen gewoon aan boord. De boot vertrekt om 20:30 uur vanaf de Schuttevaerkade in Zwolle en zal daar om 23:30 uur ook weer terugkeren.

Het Eclectische trio Giocatori – bestaande uit Celvin, Dennis en Jorik – is bezig met een opmerkelijke muzikale opmars. Wat begon als clubavond is in een jaar uitgegroeid tot een creatieve en vernieuwende DJ act met optredens op o.a. Solar, Tomorrowland, Defqon1 en Hotspot Festival. De interactie met het publiek, in combinatie met de genre overschrijvende sound, maakt Giocatori tot een energieke formatie die live nooit teleurstelt.

Condance
De residents van University of Dance mogen natuurlijk niet ontbreken. Met hun feilloze combinaties van platen, gegrepen uit meerdere genres heeft het drietal van Condance snel bekendheid verworven.

Kaarten à € 10,00 zijn verkrijgbaar bij Plato in Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl. Wees er op tijd bij want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar!

University Of Dance 11 juni 2015

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/06/03/university-of-dance-kiest-het-ruime-sop/25315/