Deltion studenten spelen voor Music in Me

Music in Me TnEerstejaars studenten van het Deltion college treden in Hedon op voor de stichting ‘Music in Me’. De stichting helpt kinderen uit oorlogsgebieden in het Midden-Oosten door middel van muziek hun emoties te uiten.

Deze eerstejaars studenten hebben een cd gemaakt ‘On their way’, de opbrengst van deze cd en de inkomsten van de optredens op verschillende locaties zijn voor dit goede doel.

De andere locaties waren café de Troubadour in Hardenberg, café De Moriaan in Kampen en een festival in Dedemsvaart, met de naam Dedemsvaart natuurlijk. “We hebben veel mee gekregen”, meldt één van de studenten.

In een redelijk gevuld Hedon was 5 juni de aftrap voor 79th Street, een duo bestaande uit een dame en een heer. Met passie proberen ze het publiek mee te krijgen, wat ze aardig lukt. Het tweede optreden wordt verzorgd door de band Feyn, de band speelde met een saxofoniste Jazz. “De andere optredens waren om uit je dak te gaan’, wordt er geroepen van uit het publiek.

Music in Me 2015-06-04-03

De studenten die meededen worden beoordeeld voor hun eindrapport. “De opbrengst is nog niet bekend maar alles wordt meegenomen”, zegt één van de infinitiefnemers.

Music in Me 2015-06-04-02Music in Me 2015-06-04-01

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/06/07/deltion-studenten-spelen-voor-music-in-me/25337/