Dieze Dans En Doen doet rommelmarkt

Team Dieze Dans En Doen ug‘Meuk is leuk’ en hoe leuk dat is kunt u zaterdag 20 juni zelf ervaren op het Simon van Slingelandtplein in de Zwolse wijk Dieze-Oost. Hier organiseert Dieze Dans En Doen een rommelmarkt vanaf 10.00 uur ‘s morgens tot 16.00 uur in de middag. “Na 12 juni gaan kijken wij of er genoeg standhouders zijn aangemeld voor de doorgang van de rommelmarkt”, aldus initiatiefnemer Harry Klein.

Dieze Dans en Doen is een groep wijkbewoners die meer verbinding in onze wijk wil brengen. Zoals de naam doet vermoeden, doen ze dat graag op een feestelijke manier. Dit keer organiseren Fred, Harry, Liesbeth, Diana en Emma een gezellige rommelmarkt.

U mag alles verkopen wat u kwijt wilt, zoals overtollige huisraad, hobby artikelen of gebruikt speelgoed. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een kleedjesmarkt op het midden plantsoen, die gratis toegankelijk is. De 53 standplaatsen voor volwassen liggen rondom het plein.

Youth for Christ plaatst de pannakooi en er draait regelmatig een Rad van Avontuur, waarmee u mooie prijzen kunt winnen. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er ranja bij de stand van Focus.

Wanneer u zich voor 12 juni aanmeldt zijn de kosten € 4,00 per vak met een afmeting van 3.50 bij 2.00 meter. Bij aanmelding op de dag zelf zijn de kosten vijf euro, maar vol is vol.

Aanmelden kan via e-mailadres lenb038@live.nl. Voor informatie kunt u bellen naar 06-43181860.

DDD Flyer Rommelmarkt 20 juni 2015

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/06/10/dieze-dans-en-doen-doet-rommelmarkt/25377/