Nieuwe muziek- en danslessen bij Jubal Zwolle

Jong Jubal TnDe nieuwe Muzikidz en Showkidz cursussen bij Jubal Zwolle beginnen vanaf dinsdag 25 augustus 2015. Tijdens deze cursussen kunnen kinderen vanaf zes jaar op een leuke en laagdrempelige manier kennismaken met muziek en dans.

Deze muziek- en danscursussen biedt Jubal al enkele jaren met veel succes aan. In het verleden startten ze in het najaar, maar nu is besloten om de cursussen aan te bieden op het moment dat de scholen weer beginnen. Dinsdag 25 augustus 2015 is daarom het begin van de nieuwe Muzikidz en Showkidz.

Jubal Zwolle vindt het belangrijk dat de jeugd op een leuke en laagdrempelige manier kennismaakt met muziek en dans. Hiervoor zijn de Muzikidz en Showkidz cursussen in het leven geroepen. Dit zijn cursussen voor kinderen vanaf ongeveer zes jaar, waarin ze op een speelse manier de basis van muziek leren en met andere kinderen in contact komen. Beide cursussen duren 40 weken en kosten één euro per les.

Muziek en dansles bij Jubal Zwolle

Meer informatie over de Muzikidz en Showkid cursussen staat op de website van showband Jubal Zwolle.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/06/11/nieuwe-muziek-en-danslessen-bij-jubal-zwolle/25382/