Thomas a Kempisstraat langer dicht voor onderhoud

Zwolle logo ugDe gemeente Zwolle voert vanaf maandag 22 juni aanstaande groot onderhoud uit aan de Thomas a Kempisstraat. De wegwerkzaamheden die in eerste instantie in twee weken afgerond zouden zijn, gaan nu vier weken duren vanwege de defecte rioolafvoerleidingen. Tot en met vrijdag 17 juli aanstaande is de Thomas a Kempisstraat, tussen de kruising met de Molenkampsweg en de Vechtstraat afgesloten voor het verkeer.

Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan. Deze route loopt via de Hogenkampsweg, Van Wevelinckhovenstraat, Bisschop Willebrandlaan naar de Vechtstraat. Het verkeer vanaf de Ceintuurbaan richting het Zwolse centrum wordt geadviseerd te rijden via de Leo Majorlaan en Wipstrikkerallee.

Uit nader onderzoek is gebleken dat de rioolafvoerleidingen onder de te onderhouden wegdek ook vervangen moeten worden. De aannemer neemt de rioolwerkzaamheden mee in het overige werk zodat de vernieuwde wegdek niet opnieuw opengebroken hoeft te worden. Het groot onderhoud aan de weg bestaat uit het vervangen van het asfalt inclusief de fundering, het opnieuw aanbrengen detectielussen en wegmarkering. Tegelijkertijd met de wegwerkzaamheden worden de defecte rioolafvoerleidingen vervangen.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/06/19/thomas-a-kempisstraat-langer-dicht-voor-onderhoud/25467/