Kinderplezier Zwolle maakt zomeractiviteiten bekend

Kinderplezier Zwolle ugNa het succes van vorig jaar houden Angela van Oosten en Bianca Schenkel ook dit jaar zomeractiviteiten in de Indische Buurt. Onder de naam Kinderplezier Zwolle organiseren de twee moeders samen met een groep buurtbewoners en vrienden activiteiten voor kinderen die niet zomaar op vakantie of naar een pretpark kunnen gaan, maar ook voor alle kinderen die het gewoon leuk vinden om mee te doen.

“Wij zien dat kinderen zich snel vervelen in de zomervakantie en proberen hen wat vermaak te bieden. We hebben allerlei buitenactiviteiten bedacht en hopen het succes van vorig jaar te evenaren”, aldus één van de moeders.

“Deelname aan de zomeractiviteiten is volledig gratis, wij betalen ze met de ruim achthonderd euro die de sponsorloop heeft opgebracht. Kinderen van alle leeftijden mogen meedoen, alleen voor de kleintjes tot en met zes jaar vragen we begeleiding van een volwassene.”

Op zondag 5 juli trapt Kinderplezier Zwolle af met een zeskamp op het Bankaveldje. Van twee tot vijf uur kunnen kinderen zaklopen, spijkerpoepen, doelschieten, spons knijpen, klauteren over een hindernisbaan op een springkussen en bekers water rondbrengen over een parcours.

Zomeractiviteiten 2015 Kinderplezier Zwolle Flyer FC.indd

Voor de zeskamp en andere zomeractiviteiten moeten kinderen zich vooraf opgeven. Dit kan door het onderstaande opgaveformulier voor 25 juni in te leveren bij Angela van Oosten of Bianca Schenkel aan de Borneostraat 83 in Zwolle.

Het programma voor de rest van de vakantie:

  • Knutselmiddag en pannenkoeken versieren (vooraf opgeven) dinsdag 14 juli is er van 14:00 tot 16:00 uur een knutselmiddag aan de Javastraat en gaan we pannenkoeken versieren.
  • Spelletjesmiddag donderdag 16 juli van 14:00 tot 16:00 uur op het veldje bij de Vlasakkers.
  • Kinderbingo donderdag 23 juli van 13:00 tot 15:00 uur op ‘t PEC stekkie (Sumatrastraat).
  • Zomercarnaval (opgeven) zondag 26 juli is er van 13:30 tot 16:00 uur op het Bankaveldje. Met een prijs voor de kinderen die het leukst verkleed zijn (in twee leeftijdscategorieën).
  • Kleedjesmarkt (opgeven) dinsdag 28 juli van 10:00 tot 13:00 uur op het Bankaveldje. Wat je niet verkoopt moet weer mee terug naar huis!
  • Cupcakes versieren en waterpret (vooraf opgeven) donderdag 30 juli gaan we van 13:30 tot 16:30 uur cupcakes versieren en waterspelletjes doen op het Bankaveldje.
  • Talentenjacht (opgeven) zaterdag 1 augustus van 14:00 tot 17:00 uur op het Bankaveldje. Geef vooraf aan wat je gaat doen en welke muziek je nodig hebt.
  • Eigen activiteit Bedenk zelf een leuke activiteit voor dinsdag 4 augustus! Wat zou jij het liefst willen doen? Angela en Bianca maken een keuze uit alle opgaves!
  • Keepers Clinic (opgeven)donderdag 6 augustus van 10:00 tot 16:00 uur. ’s Morgens krijg je les op het veldje bij de Vlasakkers van een echte keeperstrainer van DTS uit Ede. Tussen de middag is er een lunch in de Vlasakkers en ’s middags een toernooitje op het Bali Sportveld (Bankaveldje).
  • Eindactiviteit zondag 16 augustus sluiten we tussen 14:00 en 17:00 uur de zomeractiviteiten af. Meer informatie volgt later!

Opgavestrook Zomeractiviteiten ZA 2015.indd

De zomeractiviteiten in de Indische Buurt zijn bij slecht weer in wijkcentrum de Vlasakkers. Voor meer informatie kunt u terecht bij Angela van Oosten via jan__angela@hotmail.com of Bianca Schenkel via dolfijnenvrouw@live.nl of kijk op Facebook Kinderplezier Zwolle.

Tips:
Sonrise Dieze
Youth for Christ organiseert van 6 tot en met 9 juli 2015 Sonrise Dieze, een week sporten in Park de Hogenkamp.

Jeugdland Indische Buurt
Van maandag 10 tot en met donderdag 13 augustus organiseert Wijkvereniging De Vlasakkers Jeugdland Indische Buurt met thema Circus.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/06/22/kinderplezier-zwolle-maakt-zomeractiviteiten-bekend/25516/