Kledingbank Zwolle in het zonnetje gezet

Kledingbank Zwolle TnDe Kledingbank aan de Ruusbroecstraat wordt in het zonnetje gezet. Na zes jaar met man en macht kleding gesorteerd te hebben worden de vrijwilligers 26 juni beloond met een donatie van 3000 euro, aangeboden door Sympany (een fusie van Humana en Kici).

“De markt wordt steeds lastiger om in te opereren”, zegt de directeur die vanuit Utrecht de cheque komt overhandigen. “De prijzen per kilo gaan steeds kleiner worden dus voor ons lastiger om onze doelstellingen te halen, maar met dit initiatief in Zwolle daar zijn we heel blij mee vandaar deze donatie.”

Vanuit de organisatie van Kledingbank Zwolle worden deze ontwikkelingen op de voet gevolgd, zo dat ze in kunnen spelen op de ontwikkelingen die in de toekomst gaan komen.

Verder werd er opgemerkt dat de uitgenodigde pers niet allemaal aanwezig was, een gemiste kans. Wel was Wietse de Boer van de ChristenUnie aanwezig die een zeer geanimeerd gesprek had met de directeur van Sympany en de vrijwilligers van Kledingbank Zwolle.

Kledingbank Zwolle 2015-06-26-01Kledingbank Zwolle 2015-06-26-02

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/06/26/kledingbank-zwolle-in-het-zonnetje-gezet/25596/