Weggeefwinkel Dieze Collectief feestelijk geopend

Weggeefwinkel Het Dieze Collectief TnAan de Hemerkenstraat nummer 15 is een weggeefwinkel van ‘Het Dieze Collectief’ gevestigd. Met weinig middelen zijn twee buurtbewoonsters een leuke weggeefwinkel gestart. Van binnen ziet het er overzichtelijk uit, wel wat leeg maar de dames zijn er van overtuigd dat dit in de loop van de weken wordt opgelost. Alle materialen en de vloerbedekking zijn gesponsord.

Nelleke Vedelaar, de wijkwethouder van Diezerpoort, heeft de eer om het lintje door te knippen. Na een kleine toespraak heeft ze nog een verrassing in petto en dat is een echte Weber barbecue, die door de dames met verbazing wordt ontvangen. “Deze gaat zeker niet weggeven worden, maar daar gaan we bij andere activiteiten gebruik van maken.”

Vanaf 30 juni 2015 is de weggeefwinkel open op dinsdag- en donderdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur, dan kunt u ook spullen inleveren. Voor elk ingeleverd product mag u er drie meenemen en dat allemaal zonder geld.

Weggeefwinkel Het Dieze Collectief 2015-06-25-03

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/06/27/weggeefwinkel-dieze-collectief-feestelijk-geopend/25609/