Verspreide zomeractiviteiten bij Jeugdland Dieze

Zomeractiviteiten Jeugdland Dieze TnJeugdland Dieze wordt dit jaar in een ander jasje gestoken. Bewoners gaan verdeeld over meerdere weken activiteiten organiseren voor kinderen in Park de Hogenkamp. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen dan verspreid over de vakantie deelnemen aan de zomeractiviteiten.

De organisatie van de zomeractiviteiten wordt door een enthousiaste club bewoners gedaan, zij willen graag dat kinderen in de wijk een leuke zomer tegemoet gaan.

Jeugdland Dieze vindt plaats in de laatste drie weken van de zomervakantie:

30 juli 2015:
Beat the City – Onder begeleiding van muziekdocenten muziek maken op tonnen, emmers, blikken en jerrycans in Park de Hogenkamp.

4 augustus:
Waterspektakel in het park met een buikschuifbaan, waterballonnen, sponzenrace en nog veel meer waterspellen.

6 augustus:
Grote zeskamp in het park met een stormbaan, krattenrace, skippyslang en nog veel meer.

11 augustus:
Graffiti in het park, onder begeleiding van een kunstenaar ga je iets heel moois maken.

13 augustus:
Picknick in het park met muziek en gezellige activiteiten, ouders zijn hierbij ook welkom! Graag zelf een kleed en eten meenemen, de organisatie zorgt voor muziek, fruit, kleine hapjes en activiteiten.

Alle activiteiten vinden plaats in Park de Hogenkamp van 13:00 tot 15:00 uur, alleen op 13 augustus begint de picknick om 12:30 uur. Meedoen kost 50 cent per keer, de picknick is gratis!

Buurtbewoners organiseren de zomeractiviteiten samen met Travers Welzijn. De Beat the City muziekmiddag en graffitimiddag worden georganiseerd in samenwerking met Kunsteducatie Nederland.

Jeugdland Zomeractiviteiten Dieze 2015-01Jeugdland Zomeractiviteiten Dieze 2015-02

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/07/13/verspreide-zomeractiviteiten-bij-jeugdland-dieze/25713/