Lekker uit eten bij buurtrestaurant Radewijntje

Radewijntje-tnEen aantal redactieleden van Wijkkrant Diezerpoorter zijn dinsdag gezellig gaan eten bij buurtrestaurant het Radewijntje. Om twaalf is de tafel al gedekt en kunnen we zo aanschuiven.

Gelijk komt de bediening met het voorgerecht, een preisoepje. Het hoofdgerecht is rodekool met ’n lekker mals sukadelapje, rösti schijfjes en een bakje appelmoes met kaneel. Het toetje van dit driegangenmenu is hopjesvla met slagroom met een mini stroopwafel. Een heerlijke maaltijd en dat voor maar zes euro, dat is geen geld. O ja, een bakje koffie is er ook bij inbegrepen.

Als u ook een keer wil eten in het Radewijntje dan kunt u voor half tien reserveren via telefoonnummer 038-8515740. Het eten begint om twaalf uur in de hal van De Terp aan de Radewijnsstraat 1 in Dieze-Oost.

Diezerpoorter bij het RadewijntjeRadewijntje menu week 30

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/07/22/lekker-uit-eten-bij-buurtrestaurant-radewijntje/25783/

1 reactie

    • Ronald on 22 juli 2015 at 17:22

    Reserveren kan tot tien uur(voor de uitslapers) en je kan je ook een dag(of een paar weken wat dat betreft) eerder aanmelden.

Reacties zijn uitgeschakeld.