Kinderplezier Zwolle past programma grotendeels aan

Kinderplezier Zwolle ugHet zit de moeders van Kinderplezier Zwolle niet mee, ze hebben twee grote zomeractiviteiten moeten afzeggen vanwege het extreme weer. Bij de zeskamp was het tropisch heet en op de dag voor het zomercarnaval raast er een flinke storm over de Indische Buurt en regent het pijpestelen. “Je kunt het mee eens zijn of niet, maar Angela en ik moeten een beslissing nemen. Wij willen geen risico lopen met de veiligheid van uw kinderen”, verklaart Bianca Schenkel.

Volgens de buienradar blijft het deze week regenen daarom zijn er dinsdag 28 juli en donderdag 30 juli geen zomeractiviteiten.

De kleedjesmarkt wordt verplaatst naar 1 augustus en samengevoegd met de talentenjacht. Kinderen kunnen van 10:00 tot 13:00 uur spulletjes verkopen, maar wie tijdens de talentenjacht wil blijven zitten mag dat natuurlijk ook. Alles wat je niet verkoopt moet weer mee terug naar huis!

Cupcakes versieren en waterpret wordt verzet naar 4 augustus aanstaande. De Keepers Clinic en de eindactiviteit blijven zoals gepland op 6 en 16 augustus 2015.

Knutselmiddag Kinderplezier Zwolle 2015-07-14-013 JR

Op www.devlasakkers.nl vindt u drie fotoreportages van de eerste succesvolle zomeractiviteiten; Knutselmiddag en pannenkoeken versierenSpelletjesmiddag rondom de Vlasakkers en de Kinderbingo op ’t PEC stekkie.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/07/27/kinderplezier-zwolle-past-programma-grotendeels-aan/25793/