Talentenjacht en kleedjesmarkt op Bankaveldje

Kleedjesmarkt Kinderplezier Zwolle TnZaterdag 1 augustus heeft er een talentenjacht plaatsgevonden op het Bankaveldje in de Indische Buurt, voorafgaande was er een kleedjesmarkt.

Rond half tien waren er vier kleedjes met de leuke spullen die voor een zacht prijsje te koop werden aangeboden. In de loop van de ochtend kwamen er nog meer bewoners, die in het mooie weer hun spullen uitstalde. Er heerste een leuke sfeer met spelende kinderen en babbelende moeders en vaders.

In de middag werd de talentenjacht door kinderen met ingestudeerde dansjes en liedjes opgevrolijkt. De eerste prijs voor de groepen was voor de muizendans die werd uitgevoerd door de allerkleinste van de middag.

Jordy kreeg ook een eerste prijs hij zong een liedje live met volle overgave. Natasja danste er op los en had het naar haar zin. “De opkomst was niet groot maar het was super gezellig, volgend jaar weer”, zei Bianca van Kinderplezier Zwolle.

Doe de muizendans met mij

Doe de muizendans met mij

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/08/05/talentenjacht-en-kleedjesmarkt-op-bankaveldje/25905/