Hollywood dans en glamourworkshops in Dieze-Oost

Studio Get Up & Dance ugGet Up & Dance en Jolina Aerial Arts organiseren dans- en glamourworkshops met thema Hollywood op zaterdagmiddag 29 augustus aanstaande van 12:00 tot 15:00 uur in Zwolle. De workshops zijn voor beginners en gevorderden en vooral bedoeld voor gemotiveerde dansliefhebbers.

Margriet van Schooten (Get up & Dance) en Jolina Murris (Jolina Aerial Arts) organiseren deze middag en willen de dansers laten kennismaken met de combinatie van dans en glamour.

Margriet van Schooten: “Wij organiseren twee workshops: Choreo Chairdance en Pole Diva. We gebruiken hiervoor twee attributen, namelijk een stoel en een paal.”

Jolina Murris: “Zowel beginners als gevorderden zullen een leuke uitdagende middag beleven.” Beide choreografieën zullen aan het einde samenkomen waardoor er een prachtige dans vol Hollywood glamour ontstaat.

‘A Hollywood Event’ vindt plaats bij Profitgym Dieze aan de Geert Grootestraat 3 in Dieze-Oost en de kosten hiervoor zijn tien euro per persoon. Aanmelden via: hollywoodevent@outlook.com. Kijk voor meer informatie en promovideo op de website van Get Up & Dance of de Facebookpagina Hollywood Event.

A Hollywood Event 2015-08-29

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/08/21/hollywood-dans-en-glamourworkshops-in-dieze-oost/25927/