Gastvrij start inloophuis aan Ruusbroecstraat

Gastvrij TnInloophuis GASTVRIJ opent vanaf dinsdag 1 september haar deuren in Dieze. Klaas en Roelienke de Lange zijn een inloophuis gestart omdat ze als kerk iets willen doen voor de mensen in Zwolle. “Wij hebben geen eigen gebouw en toen we via het huiskamerproject hoorden dat deze plek vrij kwam waren we gelijk enthousiast en zijn er direct ingestapt. Nu zes weken later is het zo goed als klaar en kunnen we starten met de activiteiten”, meldt Roelienke.

Op dinsdagmorgen is er vanaf 10.00 uur een koffie ochtend voor vrouwen, maar bij de rest van de activiteiten is iedereen welkom.

Er is een mini bibliotheek; wat betekent boek in de kast zetten is boek er uithalen. Gratis een boek lenen dus. De mini bibliotheek is ook voor kinderen en is open op donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur of wanneer  de deur maar open is.

In de toekomst wil het tweetal, ondersteund door de NGK Zwolle, op meer dagen open en binnenkort kunt u ook terecht voor een maaltijd. Welke dag is nog niet helemaal bekend, maar houd het bord naast de deur in de gaten voor meer informatie.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan langs tijdens het open huis op 29 augustus tussen 10.00 en 14.00 uur aan de Ruusbroecstraat 205 in Dieze-Oost. Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar inloophuisdieze@gmail.com.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/08/24/gastvrij-start-inloophuis-aan-ruusbroecstraat/25970/