Open repetitie Cantiamo

Cantiamo ugHet Zwolse koor Cantiamo houdt maandagochtend 14 september van 9.45 tot 11.45 uur een open repetitie in het Domusica gebouw aan de Radewijnsstraat 10 in Dieze-Oost, waar ook de wekelijkse repetities worden gehouden. In alle stemgroepen zijn nieuwe leden van harte welkom!

Cantiamo, onder leiding van Coert Bremmers, is een neutraal, gemengd drie/vier stemmig koor en heeft ongeveer dertig 50-plus leden. Het repertoire bestaat uit zowel oude muziek als muziek tot en met de twintigste eeuw.

Naast optredens tijdens het korenfestival en Open Monumentendag heeft het koor het afgelopen jaar meegewerkt aan de opera Médée, uitgevoerd door Opera2day. Ook heeft Cantiamo, ter gelegenheid van de nieuwe reizigerstunnel, samen met andere koren in een flashmob het feestelijke openingslied “in de tussentijd” ten gehore gebracht.

Ter kennismaking
Op de Open Monumentendag, zaterdag 12 september aanstaande, treedt het koor om 15.00 uur op in de Oosterkerk aan de Bagijnesingel.

Cantiamo repeteert wekelijks in Domusica

Het koor repeteert elke maandagmorgen in Domusica aan de Radewijnsstraat

Meer informatie
Geïnteresseerden kunnen voor meer inlichtingen bellen naar Lucia Plat via telefoonnummer 038-4200566 (overdag) of naar Billie van Gils via telefoonnummer 038-4212426 (’s avonds). Meer informatie vindt u op de website van Cantiamo.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/08/26/open-repetitie-cantiamo/25986/