Gratis fitness in Park de Hogenkamp

Beweegtuin TnLekker wandelen door het park en tussendoor even wat sportieve oefeningen doen? Of je eigen bootcamp organiseren met buren, vrienden? Met je trimclubje eindigen bij Park de Hogenkamp om even aan spierkracht en stabiliteit te werken?

Dat is wat een aantal bewoners uit Dieze graag willen in het Hogenkampse park. Ze willen graag een beweegtuin of een beweegpark in Dieze. Een beweegtuin die door jong en oud wordt gebruikt om sportief bezig te zijn.

Maar hoe dan, vraagt u zich misschien af? Door verspreid in de openbare ruimte van het park, mooie, duurzame fitnessapparatuur te plaatsen. Deze apparaten zijn uiteraard bestand tegen storm, regen en wind. Zo kan iedere buurtbewoner wanneer hij maar wil, gratis gebruik maken van de fitness apparaten.

Inmiddels is een kleine groep buurtbewoners en professionals uit Dieze bezig met het ontwikkelen van dit mooie plan. Vele handen maken licht werk, dus we zijn nog op zoek naar buurtbewoners die willen helpen met het ontwerpen, het zoeken en aanschrijven van fondsen en het uitvoeren van PR zaken.

Beweegttuin

Ben jij de buurtbewoner die goed is in PR, het ontwerpen van een beweegpark/tuin of het zoeken van sponsoren en wordt je net zo enthousiast van ‘bewegen in het Hogenkampse park’ als wij, meld je dan aan als vrijwilliger bij m.holterman@wijz.nu of b.tas@wijz.nu . Zij kunnen je meer vertellen over de werkzaamheden. Bellen mag natuurlijk ook, je kunt vragen naar Marloes of Birsen: 038-8515700.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/08/29/gratis-fitness-in-park-de-hogenkamp/26008/