De Esdoorn organiseert braderie op burendag

Burendag De Esdoorn TnWoonzorgcentrum De Esdoorn, onderdeel van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, organiseert in samenwerking met Stichting Vrienden van de Esdoorn een burendag op zaterdag 26 september 2015.

Op burendag stelt de Esdoorn van 14.00 tot 17.00 uur haar deuren open en bent u van harte welkom voor een gezellige dag op onze locatie aan de Esdoornstraat 7 in de Zwolse wijk Diezerpoort.

Tijdens de burendag kunt u in het restaurant van de Esdoorn tegen een kleine vergoeding genieten van een kop koffie of thee met een lekkernij. Daarnaast verzorgt de organisatie een braderie met leuke kramen waaronder zelf gemaakte decoratie en leuke hebbedingetjes, vindt er een verloting plaats en kunt u snuffelen op onze rommelmarkt.

Aan de kinderen is ook gedacht, zij kunnen tegen een kleine vergoeding prachtig geschminkt worden. De hele opbrengst van deze burendag komt ten goede aan de bewoners van de Esdoorn.

Burendag De Esdoorn 2013-09-28-35

Rommelmarkt in De Esdoorn tijdens burendag 2013

Rommelmarkt in De Esdoorn tijdens burendag 2013

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/09/02/de-esdoorn-organiseert-braderie-op-burendag/26126/