Vlasakkers houdt maandelijkse bingo op 13 november

Bingokaart De Vlasakkers ugWijkvereniging De Vlasakkers organiseert vrijdag 13 november 2015 haar maandelijkse bingo. Een gezellig avondje uit voor bewoners van de Indische Buurt en andere wijken in Zwolle. De bingo wordt gehouden in wijkcentrum de Vlasakkers en begint om half acht, de zaal is open vanaf zeven uur.

De Vlasakkers houdt iedere maand een bingo, het bekende spel waarbij de spanning hoog oploopt. Je kunt de hele avond spelen op één boekje van 15 bingorondes, per ronde zijn drie prijzen te winnen. Meedoen aan de bingo kost € 7,50 per boekje, maar je mag natuurlijk ook meer boekjes kopen.

Tijdens het alom bekende spelletje is er regelmatig pauze voor een gesprekje met buurtgenoten, een hapje en een drankje. Voor de rokers is er dan tijd om buiten een sigaretje op te steken.

Als afsluiting is er een extra ronde voor de geldprijzen. Hierbij is de troostprijs meestal vijfentwintig euro voor ‘rond de molen’ en de hoofdprijs is vijftig euro voor een volle kaart. Voor deze extra ronde wordt wel een aparte inleg gevraagd van één euro per bingokaart.

Speel mee en win
Kom vrijdag 13 november ook naar de Vlasakkers en speel mee.
Er zijn leuke prijzen te winnen!

Kijk op www.devlasakkers.nl voor meer activiteiten van de wijkvereniging of berichten over de Indische Buurt.

Bingo-avond Vlasakkers 2015-11-13

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/11/07/vlasakkers-houdt-maandelijkse-bingo-op-13-november/26654/