Voetjes van de vloer bij Dieze Dans En Doen

Dieze Dans En Doen ugDieze Dance En Doen organiseert zaterdag 12 december 2015 een Dance Party voor alle bewoners van de Zwolse wijk Diezerpoort. Drive in discotheek Dance Fever uit Blokzijl verzorgt de muziek, zij draaien deze avond nummers uit de jaren tachtig en negentig. “Alle voetjes gaan op dit dansfeest van de vloer”, aldus initiatiefnemer Harry Klein.

Als klapper van de avond heeft Dieze Dance En Doen als organisatie Fabian Weydema uitgenodigd. Fabian heeft begin dit jaar meegedaan met het RTL programma So You Think You Can Dance. De éénentwintigjarige Steenwijker heeft met zijn creaties de finale gehaald en de derde plaats in de wacht kunnen slepen. De organisatie is dan ook blij dat Fabian tijd vrij maakt voor een optreden voor de mensen uit Diezerpoort.

De Dance Party wordt gehouden bij Focus op Verbinding aan de Zerboltstraat 63 A in Zwolle, de zaal is open vanaf 20.30 uur. Toegangskaarten (vanaf 18 jaar) kosten € 5,00 in voorverkoop, aan de zaal betaal je € 7,50.

De voorverkoop is 28 november tussen 16.00 en 18.00 u uur en op 7 december tussen 13.00 en 15.00 uur bij Travers Welzijn aan het Simon van Slingelandtplein 26 in Zwolle.

Dance Party Dieze Dans En Doen

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/11/11/voetjes-van-de-vloer-bij-dieze-dans-en-doen/26688/