HCO organiseert pubquiz over Zwolle

HCO Zwolle ugBen jij een Zwollenaar, een échte Zwollenaar? Tijdens dé Ken je Zwolle quizavond, op 26 november in het Historisch Centrum Overijssel, is er de kans om eindelijk antwoord te krijgen op die prangende vraag: “Hoe Zwols ben ik eigenlijk?”

In het kader van het onlangs verschenen boek ‘Ken je Zwolle?’ van Frank Inklaar organiseren de Zwolse Historische Vereniging, Historisch Centrum Overijssel en uitgeverij WBOOKS op donderdagavond 26 november een gezellige quizavond!

Ze starten om half acht met inloop en koffie, waarna de eerste quizronde begint. Teams, bestaande uit drie á vijf personen, strijden tegen elkaar. Voor de winnaars is er een passende prijs verzonnen.

De avond wordt muzikaal omlijst met piano en zang door Reinder van Raalte en Margriet Bruggemans. Na de bekendmaking van de winnaars is er ruimte voor een praatje, vanzelfsprekend zal daarbij ook voor de inwendige mens worden gezorgd. Koffie bij aanvang ontvangt u van het huis. Drankjes gedurende de avond zijn voor eigen rekening.

Aanmelden
De quiz wordt gehouden bij het Historisch Centrum Overijssel aan de Van Wevelinkhovenstraat in Diezerpoort. Inschrijven kan via de website van het HCO en is mogelijk per groep of individueel. Meldt u zich per groep aan, vul dan een groepsnaam in bij ‘naam’ en geef aantal personen aan. Als u zich individueel aanmeldt dan formeert de organisatie een aantal groepjes op de avond zelf. Schrijf je snel in want vol = vol!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/11/16/hco-organiseert-pubquiz-over-zwolle/26715/