Remco Hakkert met Together Worship te gast bij VEG

Puntkerkje VEG Zwolle ugDe Vrije Evangelische Gemeente van Zwolle heeft voor zondagavond 22 november Remco Hakkert uitgenodigd voor een Together Worship-avond. De avond begint om 19.00 uur en wordt gehouden in de Kapel aan de Hogenkampsweg 25 in Dieze-Oost.

Together Worship is een vijf kwartier durend totaalprogramma van muziek, zang en gesproken woord. De toegang is vrij, er wordt een collecte gehouden voor de onkosten van dit evenement. Gelet op de te verwachten belangstelling voor dit bijzondere evenement adviseert de VEG mensen die zeker willen zijn van een goede plek om tijdig te komen. De Kapel is vanaf 18.30 uur open.

Remko Hakkert is nationaal en internationaal bekend van diverse tournees die hij in het kader van zijn solocarrière en als koordirigent heeft gemaakt. Muzikaal talent op hoog niveau en gedrevenheid vanuit zijn persoonlijke geloofsovertuiging gaan bij Together Worship samen op en leiden tot een uniek concept wat jongeren en ouderen, mensen die kerkelijk betrokken zijn en mensen die weinig binding hebben met kerk en geloof hebben aanspreekt.

Tijdens deze avond treedt Remko Hakkert solistisch op, daarnaast is er een vocalgroep die optreedt. Er is ook ruimte voor samenzang onder leiding van Remko Hakkert en de vocalgroep. De complete leiding is in handen van Remko Hakkert zelf, die naast muzikale bijdragen ook vanuit een Bijbelgedeelte kort een boodschap zal doorgeven.

Hij kiest daarbij voor een prikkelende en uitdagende aanpak waarbij aansluiting bij de actualiteit en herkenbaarheid belangrijkste uitgangspunten zijn. Juist die aanpak, in combinatie met een breed en zeer gevarieerd muzikaal repertoire maakt dit concept aansprekend en verrassend, zeker ook voor mensen die met traditionele vormen van geloven en kerk-zijn weinig of niets (meer) hebben. De VEG hoopt dan ook dat juist die mensen er ook zijn en zich door dit unieke concept laten verrassen!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/11/20/remco-hakkert-met-together-worship-te-gast-bij-veg/26745/