Jaarlijks kerstbuffet peuterspeelzaal Vlasakkers

Kerstbuffet PSZ Vlasakkers 2015 ugOp peuterspeelzaal de Vlasakkers is het donderdag 17 december weer tijd voor het jaarlijkse kerstbuffet. Zij mochten hiervoor gebruik maken van de grote zaal van wijkcentrum de Vlasakkers. Alle ouders hadden iets lekkers meegenomen voor op ons buffet. Er waren zoveel heerlijke dingen dat de tafel goed vol stond! Voor koffie en thee werd gezorgd door Betty en Rinka van het wijkcentrum.

Alle ouders en kinderen van de peuterspeelzaal zijn uitgenodigd voor deze feestelijke afsluiting van het jaar. En wat zagen de kinderen (en ouders ook) er prachtig uit! De mooiste jurkjes en netste colbertjes waren uit de kast gepakt.

“We hebben samen heerlijk gegeten, gedronken en gekletst. Toen de buikjes vol waren gegeten, was het tijd voor het zingen van de kerstliedjes die we hadden geoefend met de kinderen. De ouders kregen van ons de teksten op papier, zodat zij ook konden meedoen”, meldt juf Pia. “Zelfs het canon zingen ging helemaal goed, wat een zangstemmen!”

Kerstbuffet PSZ Vlasakkers 2015-12-17-01

Nadat alle liedjes aan de beurt zijn geweest én we het spelletje van ‘Jeroen met de grote wagen’ hebben gespeeld, was de ochtend weer voorbij. De kinderen mochten hun zelfgemaakte kerstboom mee naar huis en hun plakboek. In de plakboeken zat nog een kleine verrassing voor ouders: een eigen gemaakte kerstkaart.

Kerstbuffet PSZ Vlasakkers 2015-12-17-02

Alle medewerkers van de peuterspeelzaal vonden het een zeer geslaagde afsluiter van 2015 en willen iedereen fijne feestdagen toewensen!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/12/18/jaarlijks-kerstbuffet-peuterspeelzaal-vlasakkers/26904/