Oude kerstbomen leveren leuke beloning op

Kerstbomenactie Zwolle ugIn Zwolle vindt begin 2016 voor de 28ste keer de grote kerstbomenactie plaats onder de noemer ‘Oude bomen vangen veel winst!’. Het inzamelpunt in onze wijk is bij Postduivenvereniging De Luchtbode aan de Ruusbroecstraat 3.

Kinderen tot en met 15 jaar kunnen voor ingeleverde kerstbomen een leuke beloning ontvangen. Op woensdag 6 januari en woensdag 13 januari van 13.00 tot 16.00 uur kunnen ze de bomen inleveren op verschillende locaties in de stad.

Ieder kind ontvangt voor één ingeleverde kerstboom € 0,20 én een stempel op de stempelkaart. Met een volle stempelkaart (tien stempels) mogen kinderen gratis zwemmen in Zwembad De Vrolijkheid.

Met de inzameling voorkomen de gemeente en ROVA dat kerstbomen na gebruik op straat worden verbrand of als zwerfvuil in de Zwolse wijken terechtkomen. De ingezamelde bomen worden verwerkt tot compost voor openbare groenvoorzieningen in de stad.

Kerstbomen ophalen met de fiets

Wil je weten waar en hoe laat je de kerstbomen op woensdag 6 en woensdag 13 januari 2016 in jouw buurt kunt inleveren? Kijk dan op de website van de ROVA.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/12/28/oude-kerstbomen-leveren-leuke-beloning-op/26935/