Zet deze SamenLoop voor Hoop je beste beentje voor

SamenLoop voor Hoop TnIn de vorige edities van de 24-uurs wandelestafette voor het KWF waren Dieze en de Indische Buurt ook al vertegenwoordigd. Met hun enthousiasme en betrokkenheid zijn de buurtbewoners een waardevolle toevoeging aan de SamenLoop.

De organisatie van de SamenLoop voor Hoop Zwolle hoopt dat het enthousiasme dit voorjaar navolging zal krijgen en nodigt de bewoners uit de wijk van harte uit om met een of meerdere teams mee te wandelen. Een deel van de opbrengst gaat rechtstreeks naar het Zwolse inloophuis Intermezzo.

28 en 29 mei 2016: KWF SamenLoop voor Hoop Zwolle 24-uurs wandelestafette
De KWF SamenLoop voor Hoop Zwolle is een 24-uurs wandelevenement waar teams in estafettevorm een etmaal lang over het parcours in Park de Wezenlanden wandelen. Vooraf en tijdens het evenement proberen de teamleden zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

De wandelestafette is geen wedstrijd: je wandelt zoveel je zelf wilt of kunt en wordt daarna afgelost door de volgende deelnemer van je team. Je kunt ook als individuele wandelaar meedoen. Hier worden teams van samengesteld en ook dan wordt je afgelost door een volgende wandelaar.

SamenLoop voor Hoop Zwolle

De dag start om 14:00 uur direct met een hoogtepunt: de openingsronde van onze eregasten, (ex)kankerpatiënten als het levende bewijs dat onderzoek naar kanker loont.

Zaterdagavond vindt de indrukwekkende kaarsenceremonie plaats. Rondom het parcours staan duizenden kaarsenzakken met persoonlijke wensen en gedachtes. Duizenden lichtjes delen de emoties en geven de warmte van herdenken, vertrouwen en hoop.

Nieuw dit jaar is de KinderSamenLoop op zondagochtend. Kinderen in de basisschoolleeftijd wandelen symbolisch 24 minuten over het parcours.

Na 24 uur als estafetteteam gewandeld te hebben, lopen we de laatste ronde om 14.00 uur zondagmiddag met alle wandelaars tegelijk: samen hebben we het beleefd. Met elkaar een lach en traan gedeeld.

Inschrijven kan nu al
Via de website www.samenloopvoorhoop.nl/zwolle kun jij jouw team nu al inschrijven. Hoe eerder jij jouw team inschrijft, hoe langer jij jouw team online kunt laten sponsoren. Je kunt natuurlijk ook zelf leuke inzamelacties bedenken. Heeft jouw team per deelnemer het meeste geld bijeengebracht, dan wordt jouw team de trotse bezitter van de wisseltrofee.

Kijk voor informatie op www.samenloopvoorhoop.nl/zwolle of Twitter @SLVHZwolle en Facebook slvh.zwolle.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/03/01/zet-deze-samenloop-voor-hoop-je-beste-beentje-voor/27163/