Vlasakkers houdt maandelijkse bingo op 4 maart

Bingokaart De Vlasakkers ugWijkvereniging De Vlasakkers organiseert vrijdag 4 maart haar maandelijkse bingo. Een gezellig avondje uit voor bewoners van de Indische Buurt en andere wijken in Zwolle. De bingo wordt gehouden in wijkcentrum de Vlasakkers en begint om half acht, de zaal is open vanaf zeven uur.

De Vlasakkers houdt iedere maand een bingo, het bekende spel waarbij de spanning hoog oploopt. Je kunt de hele avond spelen op één boekje van 15 bingorondes, per ronde zijn drie prijzen te winnen. Meedoen aan de bingo kost zeven euro vijftig per boekje, maar je mag natuurlijk ook meer boekjes kopen.

Tijdens het alom bekende spelletje is er regelmatig pauze voor een gesprekje met buurtgenoten, een hapje en een drankje. Voor de rokers is er dan tijd om buiten een sigaretje op te steken.

Als afsluiting is er een extra ronde met geldprijzen. Hierbij is de troostprijs meestal vijfentwintig euro voor ‘rond de molen’ en de hoofdprijs is vijftig euro voor een volle kaart. Bij de extra ronde wordt een aparte inleg gevraagd van één euro per bingokaart.

Speel vrijdag 4 maart ook mee want de leukste prijzen win je bij Wijkvereniging De Vlasakkers.

Bingo-avond Vlasakkers 4 maart 2016

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/03/02/vlasakkers-houdt-maandelijkse-bingo-op-4-maart/27168/