HCO exposeert Diezerpoorters Cobie Uiterwijk

Cobie Uiterwijk fotografeert DiezerpoortersOnder de titel ‘Zo van de straat op de gevoelige plaat’ exposeert het Historisch Centrum Overijssel alle Diezerpoorters van Cobie Uiterwijk. De foto-expositie is gratis te bezichtigen van 15 maart tot en met 1 juli 2016 bij het HCO aan de Van Wevelinkhovenstraat te Zwolle.

Geïnspireerd door de website ’Humans of New York’ heeft de fotografe, zelf bewoner van de Diezerpoort, een groot aantal Diezerpoorters gefotografeerd en hen één persoonlijke vraag gesteld. Ruim een jaar lang is zij op pad gegaan voor Wijkkrant Diezerpoorter. Het totaalbeeld is een prachtige weergave van de diversiteit en bewoners, maar ook bezoekers aan de wijk Diezerpoort.

Voor het Historisch Centrum Overijssel, in het hart van Diezerpoort, aanleiding om in samenwerking met de Gemeente Zwolle en Travers Welzijn, een foto-expositie te maken van deze prachtige zwart-wit foto’s.

Diezerpoorters Marijke van Heerde, Thijs en Teun Broekman

Diezerpoorters Marijke van Heerde, Thijs en Teun Broekman

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/03/03/hco-exposeert-diezerpoorters-cobie-uiterwijk/27175/

1 reactie

  1. Mooi, ben heel erg benieuwd, ga zeker even kijken ! William.

Reacties zijn uitgeschakeld.